...

  • Metni Büyüt
  • Metni Küçült
  • Yüksek Kontrast
  • Düşük Kontrast
  • Gri Tonlama
  • Açık Arkaplan
  • Okunabilir Yazı Tipi
  • Sıfırla

PRU Academic Route’26 - Morning Dialogues Etkinliği Gerçekleştirildi

10.10.2025

Piri Reis Üniversitesi’nde PRU Academic Route’26 kapsamında düzenlenen “Morning Dialogues” etkinliği, akademisyenlerin projelerini paylaştığı, fikir alışverişinde bulunduğu ve yeni araştırma alanlarının tartışıldığı verimli bir toplantı ile gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nafiz ARICA, toplantının amacının fikirlerin paylaşılması, üniversitede yürütülen projelerden herkesin faydalanması ve yeni proje fikirlerinin ortaya çıkması olduğunu ifade etti. AB projeleri, TÜBİTAK ve BAP çalışmalarının önemine dikkat çekti.

Prof. Dr. ARICA, araştırma-geliştirme süreçlerinde üniversitenin maksimum düzeyde fayda sağlamayı hedeflediğini vurgulayarak, akademik performansı artırmaya ve proje üretkenliğini desteklemeye yönelik her türlü öneriye açık olduklarını dile getirdi.

Etkinlik, değerli akademisyenlerin proje sunumları ve paylaşımlarıyla devam etti. PRU Academic Route’26 | Morning Dialogues, üniversitenin araştırma ve inovasyon vizyonuna katkı sunan önemli bir buluşma olarak tamamlandı.