
Mayıs Ayı Yemek Menüsü
09.6.2025 | 10.6.2025 | 11.6.2025 | 12.6.2025 | 13.6.2025 |
---|---|---|---|---|
BAYRAM | YAYLA ÇORBA – 150 kkal TAVUK NUGET / PATATAES PÜRESİ HASANPAŞA KÖFTE – 463 kkal VEJ. BAMYA – 68 kkal SOSLU DÜDÜK MAKARNA – 292 kkal ÇİKOLATA SOSLU İRMİK HELVASI/ MEYVE – 120 kkal KABAK TARATOR – 102 kkal GÖBEK SALATA – 15 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 kkal Z.Y. SEBZE SOTE – 112 kkal |
SÜZME MERCİMEK ÇORBA – 181 kkal IZGARA KÖFTE – 421 kkal KARIŞIK PİZZA / FIRIN PATATES- 344 kkal VEJ. SÜTLÜ FIRIN PATATES – 339 kkal TEL ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI – 331 kkal CEVİZLİ BAKLAVA / MEYVE – 120 kkal HAVUÇ SALATA – 32 kkal GÖBEK SALATA – 15 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 kkal Z.Y. SEMİZOTU – 160 kkal |
TOYGA ÇORBA – 169 kkal PİLİÇ TOPKAPI – 617 kkal ET DÖNER – 439 kkal VEJ. SEBZELİ GRATEN – 310 kkal ERİŞTE – 284 kkal MOZAİK PASTA – 250 kkal / MEYVE – 120 kkal HAVUÇ SALATA – 32 kkal ROKA SALATA – 15 kkcal KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 kkal Z.Y. PİYAZ |
TARHANA ÇORBA – 135 kkal KIYMALI KABAK DOLMA – 510 kkal MANTAR SOSLU IZGARA TAVUK – 508 kkal VEJ. SEBZELİ KREP – 238 kkal PATATESLİ KOL BÖREĞİ KOMPOSTO – 185 kkal / MEYVE – 120 kkal HAVUÇ TARATOR – 132 kkal GÖBEK SALATA – 15 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 kkal Z.Y. KEREVİZ – 208 kkal |
1.Çorba,
2. Ana yemek (2 çeşit seçmeli : et ve sebze),
3. Yardımcı Yemek
4.Salata Bar (3 çeşit salata, 1 çeşit zeytinyağlı)
*Salata Bar yerine tatlı tercih edilebilir.