Bilgi Yarışması

2014 -2015 akademik yılı sonunda, öğrencilerin yarıştığı bir bilgi yarışması düzenlenmiştir. Her sınıfı temsilen 4 öğrenci diğer sınıflara karşı yarıştılar. Öğrencilere, bu yarışmada İngilizce Dilbilgisi, Kelime bilgisi ve Genel Kültür soruları yöneltilmiştir. Çok çekişmeli ve eğlenceli geçen yarışmayı Alpha 17 sınıfı kazanmıştır.

Hizmet İçi Eğitim

2015-2016 Akademik yılı hazırlıkları kapsamında, okulumuzda yaz boyunca Okutmanlarımıza yönelik hizmet içi eğitimler düzenlenmiştir. Longman Pearson yayınevinden Elena Bolel, Oxford yayınevinden Jackie Hasstal, McMillan yayınevinden Chris Sheen ve Semih İrfaner İngiliz Dili Öğretimi konularında değerli bilgilerini ve deneyimlerini bizimle paylaşmışlardır. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

İngilizce Hazırlık Bölümü Hizmet Eğitimi

TOEFL Propell Eğitimi

2015-2016 Akademik Yılı hazırlıkları kapsamında, ETS Global Türkiye sorumlularından Tülay İMRE, üniversitemizin hazırlık kampüsünde okutmanlarımıza TOEFL sınavına yönelik eğitimler vermiştir. Kendisine ve bu organizasyonu hazırlayan okulumuz okutmanlarından Pınar ÖZDEMİR’e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Tiyatro Gösterisi

2012-2013 akademik yılının sonunda tiyatro gösterisi gerçekleştirildi. Hocalarının rehberliği ve desteğiyle, her sınıftan bir grup öğrenci kendi sınıfını temsil etti. Takımlar halinde yarışan öğrencilerimizin hepsi çok iyi performans sergiledi. Tüm öğrencilerin ve hocaların işbirliği içinde olduğu keyifli ve verimli bir yarışma gerçekleşti. Hepimizin çok eğlendiği unutulmaz bir etkinlikti.

İngilizce Hazırlık Bölümü Tiyatro Gösterisi