Tam Günlü Öğretim Üyeleri, Öğretim Görevlileri, Araştırma Görevlileri ve Okutmanlar Alınacaktır.

T.C. PÎRÎ REİS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN

Üniversitemizin; Bölüm ve Programlarında görev yapmak üzere;  2547 Sayılı Kanun ve ilgili diğer Yönetmelik hükümlerine göre,

TAM GÜNLÜ  ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ, ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ, ve OKUTMANLAR ALINACAKTIR.

İlgilenenlerin ayrıntılı bilgi için Üniversitemizin  https://www.pirireis.edu.tr/kariyer-olanaklari  adresindeki ilan metinlerini incelemeleri duyurulur.

Başvuru Tarihi:
Öğretim Üyesi adayları; ilanın Resmi Gazetede yayım tarihinden itibaren, diğer Öğretim Elemanları adayları; ilanın  YÖKSİS’te  yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Yeri:
Profesör ve Doçent adaylarının İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne, Yardımcı Doçentler ve Diğer Öğretim Elemanları ise ilgili birime başvurmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri:
Telefon  : (0216) 581 00 50,