“SAĞLIK İÇİN SPOR, SPOR İÇİN SAĞLIKLI KALP”

Türk Kalp Vakfı (TKV) , 30. Kalp Haftası’ndaki etkinlikler kapsamında "Kalp ve Damar hastalıklarına karşı farkındalık yaratma" amacıyla Pîrî Reis Üniversitesi’nde bir seminer verdi.

Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akman tarafından verilen seminere Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, Pîrî Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, TKV Mütevelli Heyet Üyesi Şevki  Bakırcı’da katıldı.

“SAĞLIK İÇİN SPOR, SPOR İÇİN SAĞLIKLI KALP”

30. Kalp Haftasında, “Sağlık için Spor, Spor için Sağlıklı Kalp” sloganı ile geniş bir yelpazede ele alınan bilgilendirme semineri, sporun ve hareketin kalp sağlığı üzerindeki önemi, ailelerin bilinçlendirilmesi, çocuk yaşlara kadar inen kalp damar hastalıklarında erken teşhis ve tedavi gibi konular ele alındı.

PRU Deniz Kampüsü seminer salonunda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda öğrenci, akademik ve idare personel katıldı.

Türk Kalp Vakfı Piri Reis Üniversitesi Semineri

11 Nisan 2018 Çarşamba