...

Şubat Yemek Menüsü

17.3.2025 18.3.2025 19.3.2025 20.3.2025 21.3.2025
ŞEHRİYE ÇORBA- 112 kkal
SOSLU MİSKET KÖFTE – 569 kkal
TAVUK TANTUNİ- 408 kkal
VEJ.TAZE FASULYE – 225 kkal
MEYHANE PİLAVI- 300 kkal
KALBURABASTI – 232 kkal / MEYVE – 110 kkal
KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal
HAVUÇ SALATA- 32 kkal
GÖBEK SALATA -12 kkal
Z.Y. PİYAZ – 162 kkal
TERBİYELİ BUĞDAY ÇORBA- 125 kkal
KAŞARLI SEBZELİ FIRIN TAVUK- 373 kkal
ETLİ BEYKOZ KEBABI – 568 kkal
VEJ.KABAK KALYE – 238 kkal
ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI – 284 kkal
ÇİKOLATALI İRMİK TATLISI – 173 kkal / MEYVE – 110 kkal
GÖBEK SALATA- 12 kkal
HAVUÇ SALATA- 32 kkal
MAKARNA SALATASI – 221 kkal
Z.Y. PIRASA – 160 kkal
SÜZME MERCİMEK ÇORBA-182 kkal
PÜRELİ IZGARA KÖFTE- 450 kkal
KÖRİ SOSLU TAVUK – 565 kkal
VEJ.BİBER DOLMA – 282 kkal
ERİŞTE – 228 kkal
ŞEKERPARE – 274 kkal / MEYVE – 110 kkal
YEŞİL SÖĞÜŞ SALATA 23 kkal
KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal
HAVUÇ SALATA- 32 kkal
Z.Y. BEYAZ LAHANA (KUŞ ÜZÜMLÜ) – 108 kkal
SOĞAN ÇORBA -78 kkal
SOSLU FIRIN BAGET – 752 kkal (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE)
SOSLU İSVEÇ KÖFTE (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE) – 569 kkal
VEJ.BAMYA – 168 kkal
BURGU MAKARNA – 280 kkal
SÜTLAÇ – 168 kkal/ MEYVE-110 kkal
KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal
HAVUÇ SALATA- 32 kkal
GÖBEK SALATA 12 kkal
ZY. KARNABAHAR – 116 kkal
KÖYLÜ ÇORBA- 295 kkal
ETLİ NOHUT- 320 kkal
TAVUK NUGGET – 410 kkal
VEJ.TAZE FASULYE – 225 kkal
TEL ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI- 331 kkal
MEYVE – 110 kkal / KOMPOSTO – 185 kkal
ÇOBAN SALATA- 42 kkal
BİBER BORANİ – 212 kkal
GÖBEK SALATA- 12 kkal
Z.Y. KABAK KALYE – 90 kkal

 

1.Çorba,

2. Ana yemek (2 çeşit seçmeli : et ve sebze),

3. Yardımcı Yemek

4.Salata Bar (3 çeşit salata, 1 çeşit zeytinyağlı)

*Salata Bar yerine tatlı tercih edilebilir.