Şubat Yemek Menüsü
17.3.2025 | 18.3.2025 | 19.3.2025 | 20.3.2025 | 21.3.2025 |
---|---|---|---|---|
ŞEHRİYE ÇORBA- 112 kkal SOSLU MİSKET KÖFTE – 569 kkal TAVUK TANTUNİ- 408 kkal VEJ.TAZE FASULYE – 225 kkal MEYHANE PİLAVI- 300 kkal KALBURABASTI – 232 kkal / MEYVE – 110 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal HAVUÇ SALATA- 32 kkal GÖBEK SALATA -12 kkal Z.Y. PİYAZ – 162 kkal |
TERBİYELİ BUĞDAY ÇORBA- 125 kkal KAŞARLI SEBZELİ FIRIN TAVUK- 373 kkal ETLİ BEYKOZ KEBABI – 568 kkal VEJ.KABAK KALYE – 238 kkal ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI – 284 kkal ÇİKOLATALI İRMİK TATLISI – 173 kkal / MEYVE – 110 kkal GÖBEK SALATA- 12 kkal HAVUÇ SALATA- 32 kkal MAKARNA SALATASI – 221 kkal Z.Y. PIRASA – 160 kkal |
SÜZME MERCİMEK ÇORBA-182 kkal PÜRELİ IZGARA KÖFTE- 450 kkal KÖRİ SOSLU TAVUK – 565 kkal VEJ.BİBER DOLMA – 282 kkal ERİŞTE – 228 kkal ŞEKERPARE – 274 kkal / MEYVE – 110 kkal YEŞİL SÖĞÜŞ SALATA 23 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal HAVUÇ SALATA- 32 kkal Z.Y. BEYAZ LAHANA (KUŞ ÜZÜMLÜ) – 108 kkal |
SOĞAN ÇORBA -78 kkal SOSLU FIRIN BAGET – 752 kkal (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE) SOSLU İSVEÇ KÖFTE (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE) – 569 kkal VEJ.BAMYA – 168 kkal BURGU MAKARNA – 280 kkal SÜTLAÇ – 168 kkal/ MEYVE-110 kkal KIRMIZI LAHANA SALATA -32 kkal HAVUÇ SALATA- 32 kkal GÖBEK SALATA 12 kkal ZY. KARNABAHAR – 116 kkal |
KÖYLÜ ÇORBA- 295 kkal ETLİ NOHUT- 320 kkal TAVUK NUGGET – 410 kkal VEJ.TAZE FASULYE – 225 kkal TEL ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI- 331 kkal MEYVE – 110 kkal / KOMPOSTO – 185 kkal ÇOBAN SALATA- 42 kkal BİBER BORANİ – 212 kkal GÖBEK SALATA- 12 kkal Z.Y. KABAK KALYE – 90 kkal |
1.Çorba,
2. Ana yemek (2 çeşit seçmeli : et ve sebze),
3. Yardımcı Yemek
4.Salata Bar (3 çeşit salata, 1 çeşit zeytinyağlı)
*Salata Bar yerine tatlı tercih edilebilir.