
Mayıs Ayı Yemek Menüsü
20.5.2025 | 21.5.2025 | 22.5.2025 | 23.8.2025 | 24.05.2025 |
---|---|---|---|---|
ERİŞTELİ YOĞURT ÇORBA – 116 KKAL SOSLU MİSKET KÖFTE – 437 KKAL TAVUK DÖNER (LAVAŞ EŞLİĞİNDE) – 610 KKAL VEJ. BAMYA – 68 KKAL ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI – 284 KKAL ŞEKERPARE – 274 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL GÖBEK SALATA – 15 KKAL HAVUÇ SALATA – 32 KKAL Z.Y. ISPANAK – 115 KKAL |
ŞAFAK ÇORBA – 160 KKAL TAVUK SOTE – 346 KKAL HASANPAŞA KÖFTE – 463 KKAL VEJ. BARBUNYA – 215 KKAL ERİŞTE – 280 KKAL KEŞKÜL – 250 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL YEŞİL SALATA – 13 KKAL HAVUÇ SALATA – 32 KKAL Z.Y. TAZE FASULYE – 132 KKAL |
MAHLUTA ÇORBA – 185 KKAL MENGEN MUSAKKA – 410 KKAL TAVUK IZGARA (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE) – 447 KKAL VEJ. KAPUSKA – 339 KKAL MELEK PİLAVI – 254 KKAL ISLAK KEK – 380 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL PANCAR SALATA – 38 KKAL ISPANAK TARATOR GÖBEK SALATA – 15 KKAL Z.Y. KABAK KALYE – 90 KKAL |
DOMATES ÇORBA – 203 KKAL SWEET CHILI SOSLU TAVUK – 526 KKAL İSLİM KÖFTE – 318 KKAL VEJ. SANDAL SEFASI – 300 KKAL BULGUR PİLAVI – 292 KKAL KOMPOSTO – 185 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL HAVUÇ SALATA – 32 KKAL ÇOBAN SALATA – 42 KKAL Z.Y. BAMYA – 82 KKAL |
1.Çorba,
2. Ana yemek (2 çeşit seçmeli : et ve sebze),
3. Yardımcı Yemek
4.Salata Bar (3 çeşit salata, 1 çeşit zeytinyağlı)
*Salata Bar yerine tatlı tercih edilebilir.