...

Mayıs Ayı Yemek Menüsü

20.5.2025 21.5.2025 22.5.2025 23.8.2025 24.05.2025
ERİŞTELİ YOĞURT ÇORBA – 116 KKAL
SOSLU MİSKET KÖFTE – 437 KKAL
TAVUK DÖNER (LAVAŞ EŞLİĞİNDE) – 610 KKAL
VEJ. BAMYA – 68 KKAL
ARPA ŞEHRİYELİ PİRİNÇ PİLAVI – 284 KKAL
ŞEKERPARE – 274 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL
KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL
GÖBEK SALATA – 15 KKAL
HAVUÇ SALATA – 32 KKAL
Z.Y. ISPANAK – 115 KKAL
ŞAFAK ÇORBA – 160 KKAL
TAVUK SOTE – 346 KKAL
HASANPAŞA KÖFTE – 463 KKAL
VEJ. BARBUNYA – 215 KKAL
ERİŞTE – 280 KKAL
KEŞKÜL – 250 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL
KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL
YEŞİL SALATA – 13 KKAL
HAVUÇ SALATA – 32 KKAL
Z.Y. TAZE FASULYE – 132 KKAL
MAHLUTA ÇORBA – 185 KKAL
MENGEN MUSAKKA – 410 KKAL
TAVUK IZGARA (FIRIN PATATES EŞLİĞİNDE) – 447 KKAL
VEJ. KAPUSKA – 339 KKAL
MELEK PİLAVI – 254 KKAL
ISLAK KEK – 380 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL
PANCAR SALATA – 38 KKAL
ISPANAK TARATOR
GÖBEK SALATA – 15 KKAL
Z.Y. KABAK KALYE – 90 KKAL
DOMATES ÇORBA – 203 KKAL
SWEET CHILI SOSLU TAVUK – 526 KKAL
İSLİM KÖFTE – 318 KKAL
VEJ. SANDAL SEFASI – 300 KKAL
BULGUR PİLAVI – 292 KKAL
KOMPOSTO – 185 KKAL/ MEYVE – 120 KKAL
KIRMIZI LAHANA SALATA – 33 KKAL
HAVUÇ SALATA – 32 KKAL
ÇOBAN SALATA – 42 KKAL
Z.Y. BAMYA – 82 KKAL

 

1.Çorba,

2. Ana yemek (2 çeşit seçmeli : et ve sebze),

3. Yardımcı Yemek

4.Salata Bar (3 çeşit salata, 1 çeşit zeytinyağlı)

*Salata Bar yerine tatlı tercih edilebilir.