Piri Reis Üniversitesi Katar’da Gemi Eğitimlerini Tamamladı!

Mayıs 24, 2024

Piri Reis Üniversitesi, Katar MGNA’da 28 Nisan-23 Mayıs 2024 tarihleri arasında “Gemilerde Emniyet ve Güvenlik” konulu kurslar düzenlemiştir. Kurslar 4 hafta sureli olarak icra edilmiştir ve Gemilerde Acil Durumlar, Gemi Kurtarma Operasyonları, Arama ve Kurtarma Operasyonları, Gemilerde Personel Emniyeti, Yangın Emniyeti, Can Kurtarma Operasyonları ve Gemi Güvenlik Tedbirleri konulu kurslar Dr. Öğr. Üyesi Dinçer Bayer koordinesinde, Öğr. Gör. Rahim Conguloğlu, Dr. Öğr. Üyesi Oktay Çetin, Öğr. Gör. Zafer Topaç, Öğr. Gör. Nail Doğan ve Öğr. Gör. Savaş Sefirtürk tarafından verilmiştir.

Kurslara Katar Deniz Kuvvetleri mensubu subay ve astsubaylar katılmış olup, kursların sonunda katılımcılara Piri Reis Üniversitesi ve Katar MGNA Deniz Harp Okulu tarafından müşterek kurs sertifikaları takdim edilmiştir.

FOTOĞRAF GALERİSİ