MARS-NET Projesi Öğrenci Eğitim Faaliyeti

Üniversitemiz tarafından ERASMUS+ KA226 programı kapsamında hayata geçirilen MARS-NET* Projesinin öğrenci eğitim faaliyeti 24-28 Nisan 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz deniz kampüsünde gerçekleştirilecektir. Eğitime proje ortağı Bulgaristan, Litvanya, Polonya ve Romanya Denizcilik Akademilerinden gelecek 5’er öğrencinin yanı sıra Üniversitemiz Denizcilik Fakültesinden de 5 öğrenci katılacaktır. “Makine öğrencileri için makine dairesi simülatöründe vardiya tutma eğitimi ve sanal eğitim uygulamaları” adı altında gerçekleştirilecek eğitim Üniversitemiz gemi makineleri simulatörlerinde verilecektir.

2024 yılı Ocak ayında tamamlanacak olan MARS-NET Projesi ile simulatör eğitimleri ile uyumlu bir müfredat oluşturulması, sanal dijital kampüs oluşturulması ve sanal webinar uygulamaları geliştirilmesinin yanı sıra ortak bilimsel araştırmalar yapılmaktadır. Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek eğitim öğretim faaliyeti öğretme/öğrenme uygulamaları yanı sıra öğrenciler ve ortak ülkeler arasında karşılıklı işbirliğinin geliştirilmesin de katkıda bulunacaktır.

*MARS-NET: Maritime Simulators and Training Facilities Network for Enhancing the Exchange of Good Practices and Digital Learning / Denizcilikte Iyi Uygulamaları ve Ortak Dijital Öğretimi Desteklemek Için Simulator ve Eğitim Yardımcıları Paylaşım Ağı Projesi

24 Nisan 2023 Pazartesi
Yorumlar
Sadece kayıtlı kullanıcılar yorum bırakabilirler.
Yorum başlığı:
Yorum:  

Aday Öğrenciler Bize Sorun
360°
Sanal Tur