Erasmus + 2018-2019 Eğitim Yılı Erasmus Dil Sınavı duyurusu

Erasmus Dil Sınavı

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programlarından yararlanmak isteyen ve ek kontenjan ile bahar döneminde Öğrenim Hareketliliğine katılacak öğrencilerimiz için Üniversitemiz İngilizce Hazırlık bölümü tarafından düzenlenecek olan Erasmus Dil Sınavı 25 Aralık 2017 tarihinde Deniz (sahil) Kampüsü‘ndeki Seminer 1-2 salonunda  yapılacak ve saat 09:30’da başlayacaktır. “Reading”, “Listening” ve “Writing” alanlarında yapılacak dil sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 22 Aralık 2017 tarihine kadar  nbahadir@pirireis.edu.tr  adresine mail atarak aşağıdaki bilgileri iletmeleri gerekmektedir:

• İsim
  • Soyisim
  • Öğrenci No
  • Bölüm
  • Sınıf
  • Genel not ortalaması

Staja gidecek öğrencilerimiz düşünülerek Erasmus başvuru dönemi  öncesine alınan İngilizce sınavına girecek olan öğrencilerimiz, başvuru tarihleri açıklandığı zaman elden veya staj için ayrılmışlarsa e-mail yoluyla başvuru belgelerini iletebilirler.
        Başvuru dönemiyle ilgili olarak öğrencilerimizden Üniversitemiz web sayfasındaki duyuruları takip etmelerini rica eder, sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Erasmus Koordinatörlüğü

5 Aralık 2017 Salı