EAQUALS Akreditasyon Sertifikası Takdim Töreni Gerçekleştirildi

Ekim 10, 2024

Piri Reis Üniversitesi İngilizce Hazırlık Bölümü dil eğitimi alanındaki mükemmeliyetini bir kez daha kanıtlayarak prestijli EAQUALS (Evaluation and Accreditation of Quality in Language Services) akreditasyonunu başarıyla aldı. Bu önemli başarı, İngilizce Hazırlık Bölümümüzün kaliteli dil eğitimindeki taahhüdünü ve uluslararası standartlara uygunluğunu simgeliyor. EAQUALS denetimleri, eğitim programlarının içeriğinden öğretim yöntemlerine, öğrenci memnuniyetinden akademik yönetime kadar geniş bir yelpazede titizlikle değerlendirilir. İngilizce Hazırlık Bölümümüz bu zorlu süreçten başarıyla geçerek, dünya çapında kabul gören EAQUALS sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

İngilizce Hazırlık Bölümünün bu prestijli başarısını kutlamak üzere düzenlenen takdim töreni, 3 Ekim 2024 tarihinde Rıdvan Kartal Konferans Salonunda gerçekleşti. Düzenlenen törende İngilizce Hazırlık Bölümünün belgesi, EAQUALS akreditasyon kuruluşu genel müdürü Dr. Lou McLaughlin tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Nafiz Arıca ve İngilizce Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Iryna Semeniuk Zümrütdal’a takdim edildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ