Burs süreleri hakkında duyuru.

• Her yıl ÖSYM kılavuzunun Üniversitemize ait Bk.76 koşullar maddesinde açıklandığı gibi Üniversitemizde verilen bütün burslar NORMAL ÖĞRETİM SÜRESİNCE (İngilizce Hazırlık sınıfı hariç önlisans için iki eğitim-öğretim yılı, lisans için dört eğitim-öğretim yılı) geçerlidir.
  • Bu nedenle, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında son sınıfa devam etmekte olan önlisans ve lisans öğrencilerimizin normal eğitim-öğretim süreleri, bütünleme sınavlarından sonra dolmuş olacaktır.

Tüm burslu öğrencilerimize önemle duyurulur.

NOT:
1- Herhangi bir yarıyılda izinli sayılanların Normal Öğrenim süresi izin süresi kadar uzatılır.
2-Normal eğitim-öğretim süresi sonunda mezun olamayıp mezuniyette beklemeli durumda kalanlar, yıllık öğrenim ücreti yerine sadece aldıkları dersler için ücret ödeyebileceklerdir.

8 Ocak 2018 Pazartesi