2023-2024 Dönemi LIFT UP Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Projeleri Başvuru Dönemi

Eylül 8, 2023

Değerli Akademisyenlerimiz,

LIFT  UP  programı,  TUSAŞ’ın  faaliyet  alanları  kapsamında  lisans  son  sınıfta  öğrenim  gören üniversite öğrencilerinin sanayi odaklı lisans bitirme projelerini TUSAŞ bünyesinde gerçekleştirmelerini sağlamaktadır.

TUSAŞ Ürün Grupları  (Helikopter, Uçak,  İHA, MMU, Uzay Sistemleri ve Havacılık Yapısalları) tarafından önerilen lisans  düzeyinde  çalışılabilecek  konular  ile  havacılık  problemleri  üzerinde  çalışma  imkanı  sağlanan programda uzman mühendisler (sanayi danışmanı) ve akademik danışman eşliğinde öğrencilere bitirme projesi yapma fırsatı sunulmaktadır.

Proje Bütçe Üst Limiti : 20.000,00 TL

Son Başvuru Tarihi : 15 Eylül 2023

LIFT  UP  Sanayi  Odaklı  Lisans  Bitirme  Projeleri  Programı  başvuru  kriterlerini  https://kariyer.tusas.com/liftup  internet  sitesi  üzerinden  inceleyebilirsiniz