Behavioral Operations Workshop

Eylül 7, 2023

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanlığı, 11 Eylül 2023 Pazartesi ile 28 Eylül 2023 Perşembe günleri arasında, farklı üniversitelerden akademisyenlerin de katılacağı, “Behavioral Operations Workshop” düzenliyor.

Workshop’a dinleyici olarak katılmak isteyenlerin bit.ly/beh_ops_workshop adresinden kayıt olması gerekmektedir.

TarihKonuşmacıÜniversitesiKonu başlığı
  1  11 Eylül  Prof. Dr. Dilek ÖnkalNorthumbria Üniversitesi  “Scenarios and Judgmental Forecasts”
    2    13 Eylül    Dr. Behrooz Pourghannad  Oregon Üniversitesi“Is Simplicity the Ultimate Sophistication? The Superiority of Linear Pricing”
  3  15 Eylül  Dr. Ümmühan AkbayPiri Reis Üniversitesi“Personality and Retailer Decision Heuristics”
    4    18 Eylül    Dr. Neslihan ÖzlüGeorgia Teknoloji Enstitüsü“Once bitten, twice shy? Relying on one’s own experiences or those of others in purchasing timing decisions”
  5  20 Eylül  Dr. Evrim Didem GüneşKoç Üniversitesi“Investigating patient and physician behavior in chronic care”
  6  25 Eylül  Dr. Nur ÇavdaroğluNorthumbria Üniversitesi  “Behavioral Experiments in Pricing”
    7    28 Eylül    Dr. Özge Tuncel  Maastricht Üniversitesi“When To Trust Your Suppliers While Training Them For Sustainability Under Asymmetric Information?”